TOIMITUSEHDOT


Voimassa 1.5.2016 alkaen


Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava ja sitouduttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.


Tuotteet ja tuotehinnat


Verkkokaupan tuotteita myy LETTnordic Oy (2749382-9). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden loppuunmyytyihin tuotteisiin sekä hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.


Maksutavat


Maksa nyt, Maksa myöhemmin tai Pilko maksut.

Tilaukset maksetaan ostosten teon yhteydessä Klarna Checkout -maksupalvelun kautta. Palvelun avulla ostosten tekeminen on helppoa, luotettavaa ja turvallista. Palveluun tunnistautuminen on helppoa ja voit kätevästi valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan. 

Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Stockholm) ehdot, jotka löydät kassasivultamme. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun puh. 09 425 99771. Osoitteesta https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu löydät Oma Klarna -palvelun ja muuta hyödyllistä tietoa.


Toimitukset


Toimituskulut Suomeen ovat tilauksen koosta riippumatta 5 €, yli 100 € ostoksesta maksamme toimituskulut puolestasi. Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Jos osa tilauksesta palautetaan niin, että palautuksen jälkeen tilauksen summa jää alle 100 €, toimituskulut vähennetään palautettavasta summasta.


Pyrimme postittamaan tilaukset mahdollisimman nopeasti, yleensä jo seuraavana arkipäivänä. Toimitamme tilaukset postitse tilauksen koosta riippuen joko kirjeenä tai postista noudettavana postipakettina. Emme toimita tuotteita postiennakolla.


Emme toimita Ahvenanmaalle. Shipping to Finland only (for further information: info@lettnordic.fi).


Vaihdot ja palautukset


Asiakkailla on aina kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus, joka lasketaan tuotteen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Tuotteessa tulee olla kaikki tuotelaput paikallaan, ja tuotteen sekä tuotepakkauksen on oltava muuttumaton. Palautuksesta tulee aina ilmoittaa meille etukäteen sähköpostitse osoitteeseen info@lettnordic.fi. Kirjallisen ilmoituksen jälkeen tuote tulee palauttaa viipymättä. Palautuksen mukaan tulee liittää kopio lähetysluettelosta. Mikäli asiakas palauttaa tuotteen ehtojen mukaisesti, palautettava summa hyvitetään maksunvälittäjän kautta viipymättä palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.


Asiakas maksaa itse palautuksesta aiheutuvat kulut ja on vastuussa siitä, että palautus saapuu perille. Jos osa tilauksesta palautetaan niin, että palautuksen jälkeen tilauksen summa jää alle 100  €, toimituskulut vähennetään palautettavasta summasta. Tilauksen noutamatta jättämistä ei katsota tilauksen perumiseksi. Veloitamme noutamatta jätetyistä paketeista 10 €. Emme lunasta postiennakkolähetyksiä.


Palautusosoite:


LETTnordic

Sänkikuja 3

95450 TORNIO


Reklamaatiot


Jos tuote on vaurioitunut kuljetuksessa, tee postikonttorissa heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä meihin. Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, ilmoita virheestä välittömästi osoitteeseen info@lettnordic.fi. Ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme myös, jos havaitset virheen tilauksessa tai materiaali- tai valmistusvirheen tuotteessa. Emme vastaa viivästyneiden toimitusten aiheuttamista haitoista emmekä niiden, tai tuotteiden virheellisen kunnon aiheuttamista välillisistä haitoista.